Vijesti i aktuelnosti

Direktor hfz. mr. Mensur Malkić sa saradnicima posjetio Ured za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini

U utorak, 10. januara 2017. godine direktor Gazi Husrev-begove medrese hfz. mr. Mensur Malkić sa saradnicima mr. Dževadom Plehom, pomoćnikom direktora za internat i Benarisom Šehićem sekretarom posjetili su Ured za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Primio ih je šef Ureda za društvenu brigu Hamed ef. Efendić. Povod posjete bio je razgovor o zajedničkim projektima koje su Gazi Husrev-begova medresa i Ured za društvenu brigu uspješno realizirali kao i spremnost na saradnju u realizaciji budućih zajedničkih projekata.

Direktor Malkić je iskoristio priliku da se zahvali Uredu za društvenu brigu na čelu sa Hamed ef. Efendićem na stipendijama koje je Ured osigurao za učenike Gazi Husrev-begove medrese. U znak zahvalnosti direktor Malkić poklonio je Hamed ef., koji je i svršenik ove škole, Monografiju 480. godina Gazi Husrev-begove medrese koja je iz štampe izašla u povodu obilježavanja jubilarne godišnjice.

🎓 ALUMNIREGISTRACIJA
+