Vijesti i aktuelnosti

Direktor uručio poklone i nagrade učenicima i učenicama za postignuti uspjeh u učenju i urednost u internatu

U ponedjeljak, 23. decembra, 2019. godine, direktor Gazi Husrev-begove medrese hfz. dr. Mensur Malkić sa pomoćnicima direktora mr. Dževadom Plehom i prof. Halimom Husićem upriličio je prijem za učenike i učenice Medrese koji su ostvarili najbolji uspjeh u učenju i vladanju, po jedan učenik iz svakog odjeljenja, kao i za najurednije u internatu, po jedan učenik iz svakog razreda, u prvom polugodištu školske 2019/2020. godine.

Direktor uručio poklone i nagrade učenicima i učenicama za postignuti uspjeh u učenju i urednost u internatu

Ovom prilikom direktor Malkić je čestitao učenicima i učenicama na postignutom uspjehu i na urednosti te im je, zajedno sa pomoćnicima direktora, uručio poklone koje je obezbijedila kompanija BH Telecom Sarajevo.

Nagrađeni učenici i učenice za najbolji uspjeh u učenju i vladanju su: Hamza Borovina, Ia; Amina Kusur, Ib; Lamija Poljak, Ic; Sumeja Sherby, Id; Abdulah Išerić, IIa; Mustafa Sinanović, IIb; Adna Birdahić, IIc; Lamija Basarić, IId; Adnan Salihagić, IIIa; Lamija Zukan, IIIb; Amina Kukavica, IIIc; Sadžida Valjevac, IIId; Vedad Čolaković, IVa; Osman Malkić, IVb; Šejma Hasak, IVc i Hatidža Čengić, IVd.

Nagrade za najurednije učenike i učenice u internatu dobili su: Jusuf Bukva, Ib; Davud Aldobašić, IIa; Muhamed Musić, IIIa; Abdurahman Hadžić, IVa; Aiša Ajkunić, Id; Naida Arnaut, IId, Nudžejma Hrvat, IIIc i  Saliha Mustafić, IVc.

Koristimo priliku da se zahvalimo kompaniji BH Telecom Sarajevo koja nam je i ove godine pomogla da nagradimo nauspješnije učenike i učenice.

🎓 ALUMNIREGISTRACIJA
+