Vijesti i aktuelnosti

Amina Šehović osvojila drugo mjesto na Konkursu za najbolje literarne radove učenika osnovnih i srednjih škola koji je raspisao Muzej “Alija Izetbegović” u Sarajevu

U četvrtak 14. februara 2019. godine direktor naše škole hfz. mr. Mensur Malkić sa pomoćnikom direktora Halimom Husićem i profesoricom bosanskog jezika i književnosti Maidom Ćerimović upriličio je prijem i uručio nagradu Amini Šehović, učenici IVc odjeljenja Gazi Husrev-begove medrese za osvojeno drugo mjesto na Konkursu za najbolje literarne radove učenika osnovnih i srednjih škola koji je Muzej “Alija Izetbegović” objavio u Oslobođenju, 16. decembra 2018. godine.

Direktor Malkić je čestitao Amini i njenoj profesorici Maidi Ćerimović na postignutom uspjehu i zaželio im još veći uspjeh.

Amina se zahvalila direktoru Malkiću na čestitkama i nagradi, a posebne riječi zahvale uputila je svojoj profesorici Maidi Ćerimović koja ju je bodrila i pomagala kada bi se umorila i bila pred odlukom da odustane od brojnih takmičenja u kojima je učestvovala.

🎓 ALUMNIREGISTRACIJA
+