Vijesti i aktuelnosti

Foto: Ilustracija / pixabay.com
Kurbani 2020.

U Gazi Husrev-begovoj medresi u Sarajevu možete izvršiti uplatu za kurban po cijeni od 350.-KM (uplate isključivo u KM).

Upis u 1. razred srednje škole na području Kantona Sarajevo u školskoj 2020/2021. godini (EMIS online upis)
Upis u 1. razred srednje škole na području Kantona Sarajevo u školskoj 2020/2021. godini (EMIS online upis)

Provjera ličnih podataka i ostvarenog uspjeha tokom školovanja kako biste pristupili online upisu u 1. razred srednje škole na području Kantona Sarajevo, te izvršili validiranje istih putem web stranice https://www.upis.emis.edu.ba, će biti omogućena od 12. juna 2020. godine, od 9:00 sati.

Foto: Ilustracija
Informacija za kandidate za upis u I (prvi) razred Gazi Husrev-begove medrese u školskoj 2020/2021. g.

Prijava i upis učenika u prvi razred JU Gazi Husrev-begova medresa u školskoj 2020/2021. godini, koji su osnovnu školu završili izvan Kantona Sarajevo, realizirat će se online, putem službene web-stranice Medrese na jedinstvenom linku: medresasa.edu.ba/upis, u periodu od 1. do 20. juna 2020. godine.

Foto: klix.ba
Hafiz Mensur Malkić: Iskušenja nas podsjećaju na obične dane na kojima nismo bili zahvalni

Mi u Bosni i Hercegovini, kao i veliki dio ljudi u svijetu, već više od dva mjeseca živimo drugačije, živimo novim načinom života zbog okolnosti i pravila koja su nam uvedena zbog pandemije. U takvoj situaciji dočekali smo ovogodišnji ramazan i postili ga u vanrednim prilikama i ispostili.

Trenutno ste offline. Provjerite internet vezu.