Vijesti i aktuelnosti

Google Classroom (Google Učionica) jedinstveni linkovi i kôdovi (šifre) za školsku 2020/21. godinu

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Poštovani učenici i učenice,

jedinstvene linkove i kôdove (šifre) za Google Classroom (Google Učionicu) možete pronaći na: tiny.cc/kodovi2021 (pridruživanje je moguće klikom na jedinstveni link ili unosom kôda/šifre učionice isključivo uz @medresasa.edu.ba korisnički račun). Savjetujemo da prije pridruživanja učionicama provjerite raspored nastavnika i odgajatelja (predmeti, izborne grupe i odgojne grupe) u školskoj 2020/2021. godini: medresasa.edu.ba/o-medresi/nastavnici-i-odgajatelji/

Servisi i aplikacije koje se najviše koriste u toku online nastave su:

Svi navedeni servisi i aplikacije besplatno su dostupni i kao mobilne aplikacije za Android i iOS. Potražite ih na Google Play i App Store.

Napomena za učenike I razreda: Prilikom prijema i upisa učenika prvog razreda razrednici će podijeliti učenicima pristupne podatke za pristup online platformi (G Suite for Education) putem koje će pratiti online nastavu.

Više informacija o online nastavi, jedinstvenim linkovima i/ili kôdovima za pridruživanje digitalnim Google učionicama i satnici online nastave u JU Gazi Husrev-begovoj medresi u Sarajevu možete pronaći na: medresasa.edu.ba/online-nastava.

Za više informacija i tehničku podršku kontaktirajte nas na email adresu: admin@medresasa.edu.ba.

Napomena: Rok za pridruživanje digitalnim Google učionicama je do početka online nastave u utorak, 01. septembra 2020. godine. Molimo učenike i učenice da sve tehničke probleme i eventualne (re)aktivacije korisničkih računa riješe i urade do početka online nastave. U slučaju poteškoća prilikom pristupa platformi i online nastavi, učenik je dužan kontaktirati razrednika ili administratora. Učenik koji nema pristup internetu dužan je o tome obavijestiti razrednika.

🎓 ALUMNIREGISTRACIJA
+